Çocuklarda Duyusal Gelişim ve Etkili İletişim Sertifika Programı

4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programı

4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim verilen sınıflarında derse girmek isteyen öğreticilere yönelik bir kişisel gelişim sertifika programıdır.

Başvuru Şartı

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

Eğitim İçeriği:

• Birey Gelişmi Modülü
  • Psikomotor Gelişim Modülü
  • Bilişsel Gelişim Modülü
  • Dil Gelişimi Modülü
  • Sosyal Gelişim Modülü
  • Duygusal Gelişim Modülü
  • Ahlak Gelişimi Modülü
  • Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
  • Oyun Etkinlikleri Modülü
  • Uyumsuz Çocuklar Modülü
  • Drama Çalışmaları Modülü
  • Drama Uygulamaları Modülü
  • Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
  • Eğitici Oyuncaklar  Modülü
  • Çocukla İletişim – 1 Modülü
  • Çocukla İletişim – 2 Modülü

• ​Eğitim 32 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 960 saat iş yükünden oluşmaktadır.

E
EZGİ İ.
Bu alanda benzer bir eğitimi daha önce buradan almıştım. Kendimi geliştirmek ve işimde daha iyi olmak için yeni bir eğitim da almak istedim. İyi ki de almışım. Çok memnun kaldım. Teşekkürler..