Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

Etkili Sunum Teknikleri Sertifika Programı

Sunumlar eğitimin her düzeyinde ve iş hayatında önemlidir. Etkili bir sunum için; ilgi ve dikkat yüksek düzeyde tutulmalı, verilmek istenen mesaj ikna edici olmalı, ayrıca bazı temel sunuş tekniklerinde ustalaşmış olmak gerekmektedir. Bu eğitim, topluluk önünde yapılacak etkin bir sunuşun hem içerik hem tarz olarak nasıl hazırlanacağı konusunda katılımcıları geliştirmeyi hedeflemektedir.

Bu eğitimin amacı, sunumu gerçekleştiren kişinin, video, görüntü ve ses metaryellerini kullanarak, dinleyici kitlesinin algı özelliklerini canlı tutmayı öğretmektir. Özellikle İstanbul ticaret dünyasında, bu kategoride kaliteli ve etkili elemanlara ihtiyaç vardır. Müşteriye sunumda mükemmel tekniklere sahip olan elemanlar, firma sahiplerinin tercihi haline gelmiştir. Hemen hemen bütün kurumlarda her gün yüzlerce sunumla ilgili program seçenekleri hazırlanmaktadır. Dinleyicinin anlaması ve konuşmanın sonuna kadar heyecanlı bir maç seyreder gibi sizi dinlemesi, başarılı bir sunumun neticesidir.

Eğitim İçeriği:

• Sunumu hazırlama.
  • Sunumun amacının belirlenmesi
  • Sunum planının yapılması
  • Sunum yeri ve donanımı
  • Görsel ve işitsel araçlar
  • Sunucunun yapması gerekenler
  • İzleyici, katılımcı ile iletişim

V
VEYSEL ALİ H.
İşim gereği sık sık sunum yapma durumum oluyor. Bu konuda bana yardımcı olan ve işime daha profesyonel bakmamı sağlayan bir eğitim programıydı. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.